Terugbetalingsbeleid

Geeft
Ons beleid duurt 30 dagen. Als er sinds uw aankoop 30 dagen zijn verstreken, kunnen wij u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verscheidene soorten goederen zijn vrijgesteld van teruggave. Bederfelijke waren zoals levensmiddelen, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. Wij aanvaarden evenmin producten die intieme of sanitaire goederen zijn, gevaarlijke materialen, of ontvlambare vloeistoffen of gassen.

Extra niet-retourneerbare artikelen:
– Cadeaubonnen
– Downloadbare softwareproducten
– Sommige artikelen voor gezondheid en persoonlijke verzorging

Om uw retourzending te voltooien, hebben wij een ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig.
Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restitutie wordt verleend (indien van toepassing)
– Boek met duidelijke gebruikssporen
– CD, DVD, VHS tape, software, video game, cassettebandje of vinyl plaat die geopend is.
– Elk artikel dat niet in de oorspronkelijke staat verkeert, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet aan onze fout te wijten zijn.
– Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt teruggestuurd

Terugbetalingen (indien van toepassing)
Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze gestort.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw restitutie officieel is overgemaakt.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.
Als u dit allemaal hebt gedaan en u hebt uw terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via sales@bogokey.com .

Verkoopartikelen (indien van toepassing)
Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, uitverkoopartikelen helaas niet.

Ruilen (indien van toepassing)
Wij vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op sales@bogokey.com en stuur uw artikel naar: 32, rue des Nations Unies SAINT-CLOUD
92210 FRANKRIJK .

Geschenken
Als het artikel bij aankoop als cadeau is aangemerkt en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een tegoedbon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, zal een cadeaubon naar u worden opgestuurd.

Als het artikel bij aankoop niet was gemarkeerd als cadeau, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om deze later aan jou te geven, sturen wij een terugbetaling naar de cadeaugever en zal deze op de hoogte zijn van je retourzending.

Verzending
Om uw product terug te sturen, moet u uw product opsturen naar: 32, rue des Nations Unies SAINT-CLOUD
92210 FRANKRIJK

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending van uw terugbetaling afgetrokken.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw omgeruilde product u bereikt, variëren.

Als u een artikel van meer dan $75 verzendt, moet u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering aan te schaffen. Wij garanderen niet dat wij uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Ludoblok
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart