Websites

Muizenval

U kent ze wel de houten muizenklemmen ook wel klapvalletjes genoemd. Deze zeer effectieve muisklemmen zijn goedkoop en werken over het algemeen heel goed. Hoe meer je er neer zet hoe groter de kans dat je snel alle muizen weg vangt.

Maar pas op! Het opspannen van deze zeer scherp afgestelde vallen is een spannend klusje, voor je het weet heb je een blauwe vinger. Hou het valletje daarom altijd op de juiste manier vast.

De muizenklem fabrieken staan niet stil en bedenken steeds weer betere vallen die makkelijker op de spannen zijn middels ingenieuze mechanismen die de val op scherp zetten. Zelfs kant-en-klare kunststof muizenklemmen met lokstof zijn tegenwoordig te koop. De moderne muizen klapvallen zijn gemakkelijker op spanning te zetten, maar tegelijk ook gevoeliger voor zelfs de allerkleinste muisjes. Een muis in een klapval is vrijwel direct dood.

Koop online muizenvallen

De webwinkel Ongediertewinkel.nl is een webwinkel die gespecialiseerd is in het bestrijden van ongedierte zoals muizen. Het is altijd een uitdaging om muizen goed weg te kunnen vangen, maar deze webwinkel helpt je daar graag bij. Wacht daarom niet langer en bezoek vandaag nog de webwinkel.

https://www.ongediertewinkel.nl/muizen-bestrijden/muizenvallen.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *