Shoppen

Lugarde

Lugarde innoveert voortdurend, wat bijvoorbeeld heeft geresulteerd in het ‘Prima 3=1 systeem’. De wanden van dit systeem bestaan uit gefreesde wanddelen die perfect passen in de bijbehorende hoekstaanders. De hoekstaanders zijn aan de binnenkant namelijk voorzien van aluminium inschuifstrips. Dit systeem komt de sterkte en de duurzaamheid van het tuinhuis (bij alle weertypes) meer dan ten goede.

Het ‘Prima 3=1 systeem’ is een zeer stabiele constructie. De wanden worden zonder spijkers en schroeven opgebouwd, waarbij rekening is gehouden met de werking van het hout. De tuinhuizen zijn op deze manier eenvoudig en snel op te bouwen.

Het Pro-systeem is het allernieuwste bouwsysteem van Lugarde. Pro-systeem tuinhuizen kenmerken zich door dikke palen van 14×14 cm. Hierdoor ontstaat een robuuste en moderne look. Wanddelen worden in sleuven in de voorgefreesde palen geschoven.

De nieuwste innovatie van Lugarde is onze unieke 3D-configurator voor tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en meer. Met onze configurator kunt u kinderlijk eenvoudig uw droom tuinhuis ontwerpen en in 3D vanuit elk perspectief bekijken.

Lugarde; webwinkel specialist in tuinhuizen

Bij Lugarde kunt u terecht voor standaardproducten en maatwerk. De prijs-kwaliteitverhouding kunt u uitstekend noemen. Verder biedt Lugarde diverse voordelen, zoals standaard dubbelglas, dakbedekking inbegrepen in de prijs, diverse gratis opties, kosteloze bezorging in heel Nederland (m.u.v. de eilanden) en eenvoudige montage. Ook staat service bij ons hoog in het vaandel. Bovendien heeft u op Lugarde-producten vijf jaar garantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *