Bedrijven

Subsidie adviesbureau

Zou je als bedrijf vandaag nog subsidieadvies willen ontvangen? De specialisten van Kroese Wevers begeleiden innovatieve ondernemingen bij het gehele subsidietraject. Door hun jarenlange ervaring hebben ze vele bedrijven kunnen helpen met hun subsidieaanvraag.

De Nederlandse overheden én Europese Unie bieden je subsidiemogelijkheden aan om innovatie en investeringen op diverse focusgebieden te stimuleren. De regels, randvoorwaarden en het beleid verschillen per subsidie, sector en instantie.

De specialisten van Kroese Wevers volgen de ontwikkelingen op de voet, signaleren kansen en begeleiden je bij het gehele subsidietraject van voorbereidingen om aan de eisen te voldoen tot en met de succesvolle aanvraag.

Hoe gaat het in zijn werking?

KroeseWevers.nl zal je helpen bij het voorbereiden en indienen van de aanvragen en dit doen ze op basis van een fee. In deze fee zijn alle begeleidingsuren inbegrepen die er in het traject gemaakt worden om je te helpen met de administratie en controles.

In wat voor branche je als bedrijf ook actief bent, er is altijd geld nodig om een bedrijf te laten functioneren. Daarom kan subsidieadvies van www.kroesewevers.nl zeer interessant zijn voor u en uw bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *